Kundeklubb

Velkommen til klubben

• Egen kundeklubb

Klubben ble startet i oktober 2012. Formålet med klubben er å holde kontakt med kunden - også etter kjøpet av bobil hos BobilSenteret Namsos. Klubben vil i alt vesentlig stå for ulike aktiviteter rettet mot medlemmene. Forutsetningen for medlemskap i klubben er at du har en e-mail adresse og at bobilen du eier/kjører er kjøpt hos BobilSenteret Namsos enten den er kjøpt som ny eller brukt! Velkommen i klubben!

Klubben arrangerer bobiltreff, på treffene forskjellige aktiviteter og «bobilprat» av både faglig og sosial karakter. Det faglige går på utstyr som er montert i bobilen (gass, vann og varme) og selvfølgelig bobil som sådan. Det sosiale dreier seg om samvær, konkurranser, felles bespisning med langbord og senere leirbål med «rorbustemning» dersom forholdene tillater dette. Treffene er samlingssted for massevis av trivlige mennesker fra store deler av Norge.

NYHETSBREV
Som medlem vil du jevnlig få tilsendt Nyhetsbrev med produktnyheter, tips og bransjenytt. Her vil du også finne gode medlemstilbud i forbindelse med treffene og i form avtaler med leverandører. Nyhetsbrevet inneholder også en sjekkliste du kan benytte når du setter bort bobilen for vinteren eller tar den fram om våren! Nyhetsbrevet er uforpliktende og du kan når som helst melde deg av Nyhetsbrevet.

Informasjon: All informasjon som er rettet mot medlemmene går via e-mail, direkte til deg som medlem.
Medlemskap: Medlemskapet i klubben er uforpliktende og gratis,du kan når som helst melde deg ut.

Kontakt Club Mobile Home

Kontakt oss her på E-mail

Klikk Her