Bobilsenteret Namsos AS er nå stolt forhandler av Mink Campers i både Namsos og Bodø. Med en Mink Camper er det enkelt å dra på tur, hele året, hvor som helst. Ta deg en tur innom og se den allerede nå.

Mink 2.0 er en sportscamper som leverer mer av alt: den er gøyal, har stor kapasitet og gir deg en frihetsfølelse til å reise hvor som helst når vil.

Tilbyr hele spekteret

Du har kanskje sett en av dem langs veien. De er små, budsjettvennlige, fleksible og utrolig kule. Det er mange grunner til å velge en Mink Camper. Det mest åpenbare er prisen, men denne krever også mindre lagringsplass og vedlikehold, den lar seg trekke av mindre kjøretøy, kan kjøres med vanlig førerkort og er enklere å flytte på uten bil. Den er også veldig god å kjøre.

– Vi i Bobilsenteret er veldig fornøyde med å få Mink Campers i vårt sortiment. Nå har vi noe for alle – enten du ønsker deg en stor bobil med full pakke, eller om du er på utkikk etter noe mindre og minimalistisk. Vi dekker nå hele spekteret, sier daglig leder Jan Frode Kveli.

Med en Mink Camper bakpå bilen er det kun fantasien som setter grensene for hvor du kan reise – enten du ønsker å utforske campingmulighetene langs kysten eller om du heller lokkes mot skog og høyfjell. Med Mink Camper når du frem stort sett over alt.

Med sin aerodynamiske fasong, lave tyngdepunkt og innovative løsninger, veier Minken kun 490 kg og gjør at du fint kan dra den med EL-bilen.

Den beste utsikten

Innvendig byr Mink Campers på kvalitet og komfort. Interiøret oppleves som romslig og er det perfekte sted å hvile etter lange dager ute i naturen.

Under panoramataket kan du nyte stjernehimmelen eller nordlyset som åpenbarer seg i nattemørket. I tillegg har er det to runde og romslige dører slik at du kan våkne til en duggfrisk morgenutsikt. Alle vinduene kan selvsagt dekkes til med lystett gardin. Det er også installert myggnetting, gode luftemuligheter på vinduene og et AirFlow System slik at Minken er godt ventilert.

Matlaging i naturen

Er du av typen som liker å sette i stand et godt måltid når du er ute på tur, da har Mink Camper satt noe for deg. Bak på vognen finner du et fullutstyrt med mange praktiske løsninger.

Her kan du både koke kaffe og lage mat samtidig. Med god oppbevaring og flyttbare bokser der hver ting har sin egen plass er det et kjøkken lett å vedlikeholde og ivareta.

Produsenten av Mink Camper sier at de vil inspirere mennesker i alle aldre til å reise, utforske og oppleve naturen uten å gå på kompromiss med komfort og kvalitet. Vi i Bobilsenteret kjenner i hvert fall på en ekstra iver etter å komme oss ut på tur.

Ta deg en tur innom Bobilsenteret og se den selv – velkommen skal du være.

Alle foto: minkcampers.no