Personvernerklæring

Personvernet ditt er viktig for oss, og denne personvernerklæringen beskriver hvordan bobilnamsos.no samler inn og bruker opplysninger om besøkende på våre nettsider.

Bobilsenteret Namsos har rutiner for hvordan vi håndterer personopplysninger på våre nettsider. Dersom du har spørsmål om hvilke data vi har lagret om deg kan du sende en forespørsel til frida@pilote.no.

 Hvordan informasjonen brukes
Informasjonen som samles inn brukes hvor det er nødvendig for å:

  • Levere våre tjenester til deg og å kommunisere rundt disse tjenestene med deg.
  • Informere om relevante muligheter og ytelser vi tilbyr.

Eksempler på slike opplysninger er navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer og i noen tilfeller produktopplysninger i forbindelse med service etc.

Når du fyller ut skjema på våre nettsider vil informasjonen bli liggende i vårt system inntil vi ikke lenger ser henvendelsen som relevant eller du ber om at vi sletter den.

Personvernprinsippet sier at du har rett til å bestemme over opplysninger vi har om deg. Som hovedregel må du gi samtykke til at vi kan bruke opplysningene. Bobilsenteret Namsos skal rette seg etter det du bestemmer.

Du har rett til å få innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg. Dersom Bobilsenteret Namsos har registrert opplysninger om deg som er unøyaktig eller ufullstendig, har du rett til å kreve retting av de aktuelle personopplysningene. Du kan også kreve at vi sletter personopplysninger om deg.

Bobilsenteret Namsos videreformidler ikke personopplysninger.

Dersom du tidligere har gitt samtykke til at vi sender deg informasjon knyttet til våre produkter og tjenester – og ønsker å gå tilbake på dette kan du sende en mail til frida@pilote.no

Webanalyse og informasjonskapsler

For å kunne vi en bedre brukeropplevelse av våre nettsider benytter vi Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson og du kan selv administrere bruken av informasjonskapsler via din nettleser.