Vi er stolte over å endelig kunne si at vi har blitt autorisert forhandler av campingvogner fra både Hobby og Fendt.

– Dette er noe vi gleder oss veldig til å ta fatt på. Med det nye bygget vårt på Spillum har vi nå et komplett anlegg for både bobiler og campingvogner. At vi har blitt godkjent leverandør av Norges mestselgende campingvogn er jo også veldig spennende, sier Jan Olav Kveli.

Nå er alt det formelle på plass, og Bobilsenteret Namsos kan fortelle til omverdenen at de har blitt leverandør av både Hobby og Fendt. Hobby har siden 1982 vært Norges mest solgte campingvogn hvert eneste år, og kan med rette hevdes å være tidenes bestselger.

– Vi vil nå ha campingvogner tilgjengelig både i Namsos og på vår avdeling i Bodø. I Bodø har de ansatte over 20 års erfaring med Hobby, så dette har vi stor tro på. Det er mange som kommer til oss og spør om vi har campingvogner. Tidligere har vi vært nødt til å sende dem bort til konkurrenter, men det slipper vi nå, sier Jan Olav med et smil.

I løpet av 2018 ble det solgt totalt 2.780 nye campingvogner i Norge, 655 av dem Hobbyvogner. I skrivende stund er det solgt 2.685 campingvogner i 2019.

 

Alle foto: lara.no

– Det selges en del campingvogner, og det er et marked vi gleder oss til å ta fatt på. Både Hobby og Fendt sine vogner skiller seg ut ved at de er moderne og tilpasset en yngre kjøpergruppe slik som barnefamilier. Dette er en kundegruppe vi ønsker å knytte oss til mer enn det vi er i dag. Vi har stor tro på at dette er campingvogner som vil fenge både liten og stor, sier Kveli.