Hils på vår nye selger

Linda Blengsli (25) har hatt sine første dager som ny selger hos oss. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Hun kommer fra jobben som bilselger hos Høylandet Auto på Høylandet, og hun ser fram til å ta fatt på nye utfordringer som selger for Bobilsenteret Namsos.

– Jeg er veldig fornøyd så langt. Dette virker som en morsom og fin gjeng å jobbe sammen med, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med både kundene og  mine nye kolleger, sier Linda.

Hva gjorde at du valgte å starte hos Bobilsenteret?

– Jeg hadde lyst til å prøve noe nytt. Så har jeg jo vokst opp med å se på både bobiler og campingvogner ved campingplassen på Bjøra. Det er bestemoren min som driver campingplassen, så jeg er ikke helt ukjent med verken bobil eller campingvogn, sier den nye selgeren. 

Daglig leder Jan Frode Kveli er veldig fornøyd med nyansettelsen, og forteller at det er travelt i alle ledd om dagen. –

– Vi har vært ute etter en selger i lang tid, så ble det satt litt på vent da det ble en rolig periode. Nå er vi tilbake i vanlig gjenge – og vel så det – så tiden var inne for å ansette flere, sier Jan Frode.

Både daglig leder og nyansettelsen ser fram til en hektisk som mer med mye besøk på det nye bobilsenteret på Spillum.

– Det skal bli morsomt å bli kjent med alle de flotte kundene til Bobilsenteret, sier Linda og drar godt på smilebåndet.