Parkeringsplassen utenfor Bobilsenteret Namsos sine lokaler i Hestmarka begynner å fylles opp med biler. Det er tid for kundetreff for sjuende året på rad.


– Vi kommer hit rett og slett på grunn av servicen og måten de tar imot oss på. Det er helt enestående. Vi har ikke opplevd maken noen andre steder, sier Regine og Egil Kristoffersen fra Valnesfjord.
For to år siden var de på sitt første treff hos familien Kveli, og de har ikke sett seg tilbake.

– Vi kjøpte ny nå tidligere i sommer, og skal vi bytte en gang senere, kan det ikke falle meg inn å kjøpe noen andre steder enn hos den gjengen her, sier Regine.

Like ved siden av henne sitter Beate Andersen. Hun er egentlig årsaken til at Regine og ektemannen Egil havnet hos bobilforhandleren i Namsos i utgangspunktet.

– Vi har kjøpt ni bobiler her. Vi har fulgt dem fra de startet å selge biler i et lite hus rett nedi veien her, sier Beate og drar på smilebåndet.

Også hun trekker fram den gode mottakelsen og servicen som nøkkelpunkter for hvorfor de vender tilbake til nettopp Bobilsenteret Namsos.

– Vi anbefaler dem til alle vi møter. Nå er det faktisk slik at datteren vår også har kjøpt bobil her, så vi er på andre generasjon nå, sier hun og ler.
– Du kan nesten si at jeg har solgt en bil eller to, legger hun til.

I alt hundre biler fra hele landet har meldt sin ankomst i helga. Fredag går til sosialt samvær og gode tilbud i butikken, mens det lørdag ligger an til servering av mat og underholdning fra guttene i Knall Ivars.
– Dette er et gratis arrangement vi arrangerer for kundene våre, og vi ser ikke noe grunn til at det ikke skal fortsette å være gratis i framtida, sier daglig leder Jan Frode Kveli.

Foruten kundetreff har Bobilsenteret gode priser på et utvalg brukte bobiler og utstyrskampanje på nye bobiler. De kjører på med 20 prosent på utstyrsbutikken (dette gjelder ikke telt) og du kan få deg en feiende flott bybobil for den nette sum av 579.000 kroner.
I helga har de åpent til klokken 18.00 fredag og fra 10.00 til 15.00 lørdag.